Mobilház, mobilházak

Mobilházak olcsón

mobilház

Egyre nagyobb az igény és az érdeklődés a mobilházak iránt, ami nem is csoda, hiszen a lakáspiacon szinte a legolcsóbb kultúrált lakhatási lehetőség a mobilház. Elég hozzá akár egy közműves hétvégi telek (persze jó ha kamionnal megközelíthető) és már vihetjük is az olcsó mobilházat.

Bővebben: Mobilházak olcsón

Mobilház képekben: 3 hálószoba 53 m2-en két fürdővel

Mobilház étkezője

A ház alapterülete 12,8 m x 4,2 m, azaz 53 m2. Ez egy két szobás panellakás alapterületének felel meg. Ebben az 53 m2-ben elfért 3 hálószoba, egy nappali-étkező-konyha, és két fürdő is, teljes méretű káddal. Ráadásnak egy csomó pakoló felület, és igényes berendezés.

Bővebben: Mobilház képekben: 3 hálószoba 53 m2-en két fürdővel

Luxus mobilház - 6x6 lakó teherautó

Luxus mobilház

Ha minden vágyad egy világ körüli út luxus körülmények között, offroad autóval, akkor ezt a luxus "mobilházat" neked találták ki.

Bővebben: Luxus mobilház - 6x6 lakó teherautó

Mobil rönkház vagy rönkkel álcázott mobilház?

Mobil rönkház az erdőben?

Akár egyik akár másik, kétség kívül ez a lakásnak, vagy munkahelynek is alkalmas mobilház igazán termeszetbe simuló alkotás.

Bővebben: Mobil rönkház vagy rönkkel álcázott mobilház?

Egy praktikus mobilház

Mobilház

Miután az  előző cikkünkben megismerkedtünk a mobilházakkal, nézzünk is be! Az új mobilházak igazán helytakarékosak, mindennek megvan a maga helye. Az új mobilházakat eleve fullextrás felszereltséggel árulják, hiszen több olyan eszköz is van, amit speciálisan csak erre a célra gyártanak.

Bővebben: Egy praktikus mobilház

Guruló hétvégi ház - mobilházak (VIDEO)

Vidd magaddal a házadat

Te is szeretnéd a hétvégi házadat magaddal vinni a nyaralásra? Mit szólnál hozzá, ha bárhol felállíthatnád, de mégis a megszokott kényelem várna? Szerinted is szeretni való ez a kerekeken guruló nyaraló?

Bővebben: Guruló hétvégi ház - mobilházak (VIDEO)

Mobilházak

Mobilház egy tengerparton

Mi okozza a mobilházak sikerét Amerikában? Miért választja a lakosság 10%-a lakhelyéül a mobilházakat az USA-ban? A mobilházaknak a mozgathatóságukon kívül számtalan előnyük van, köztük az, hogy nem kell építési engedélyt kérni rá, bárhol felállíthatók és azonnal használatba vehetők, ezért ideálisak lehetnek szintén sokat költözőknek, vagy nyaralónak, hétvégi háznak.

Bővebben: Mobilházak

email Szerkesztőség:

Honlap 1x1 Kft.

info [kukac] honlap1x1.hu